ONLINETRAININGEN EN WORKSHOPS

Doen is ervaren, ervaren is leren,

leren is openstaan voor mogelijkheden.

ONLINETRAINGEN

Ik bied diverse onlinetrainingen aan op het gebied van leefstijl, aromatherapie en biosensor. De meeste trainingen zijn voor iedereen toegankelijk m.u.v. "aromatherapie voor therapeuten en coaches".

 

De trainingen zijn vanuit huis te volgen, op een moment dat jij tijd hebt. Daarnaast kun je ook altijd weer even iets terugkijken. In ieder onlinetraining zit een groot deel theorie, maar ze zijn zeker ook praktisch van aard. Bij de trainingen van Aromatherapie laat ik ook echt zien hoe je bepaalde producten zonder chemicaliën kunt maken en bij de training: werken aan je vitaliteit zit een werkboek met praktische opdrachten. 

Wil je weten welke onlinetrainingen ik precies aanbied en wil je meer informatie over de inhoud? Ga dan naar de Fitalies Academy met onderstaande knop of via www.Academy.Fitalies.nl Je kunt dan op de betreffende training klikken om meer te weet te komen. Je zit dan natuurlijk nog nergens aan vast. Ga echt even kijken, want er zit vast een interessante onlinetraining voor jou tussen

WORKSHOPS

Ik geef diverse workshops op het gebied van leefstijl, etherische oliën en werken met een biosensor. De meeste workshops zijn voor iedereen toegankelijk m.u.v. "werken met etherische oliën voor therapeuten en coaches".

 

De workshops zijn los van elkaar te volgen en de volgorde maakt niet uit (mocht je er meer willen volgen). In ieder workshop zit een deel theorie, maar ze zijn vooral praktisch van aard. Doen is ervaren, ervaren is leren, leren is openstaan voor mogelijkheden.

De workshops zijn allemaal ook op locatie of bij iemand thuis te geven. Lijkt het je leuk om dit met een paar vrienden/vriendinnen te doen? Laat het me even weten, want dan zoeken we samen naar een datum.

 

Wil je weten wanneer de workshops staan gepland of wil je meer informatie, lees dan hieronder verder.

 

 

 

Ben je klaar met het feit dat je weinig energie hebt? Weet niemand waar al die vage klachten vandaan komen? Je kunt hier zelf al heel veel aan doen! Download mijn  '10 tips voor meer vitaliteit'. Het zijn korte tips om je te inspireren kleine stappen te gaan zetten naar meer energie en minder 'stress' in je lijf. Voor die vage klachten, zou ik een keer een afspraak bij mij maken. Samen zoeken we uit wat jouw lichaam jou wil zeggen.Wil je meer weten en ook de uitleg waarom? Volg dan mijn onlinetraining: werken aan je vitaliteit.

Ook zo gefascineerd door de wonderlijke werking van etherische oliën? Je kunt ze inzetten op zowel fysiek als mentaal niveau. Voor mij ging er een wereld open. Meer weten? Download gratis mijn 10 'geheimen' over etherische olie. Ben je dan helemaal nieuwsgierig geworden? Volg dan mijn onlinetraining: aromatherapie de basis.

GRATIS

FITALIES

 

 

 

Info@fitalies.nl

Wethouder Feskensstraat 15

4873 HG, Etten-Leur

06 1033 7482

KVK nummer: 74119516

Prestatiecode 24513: lichaamsgerichte psychotherapie

AGB praktijk 90066099 AGB zorgverlener 90106869

CAT: CM1952-28-02-19 (level 3)

Klik HIER voor de Privacyverklaring Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden GAT

Klik HIER voor informatie over de behandelovereenkomst 

© 2019 - Fitalies

cat_complementair_2020_internet.png
gat_schild_2020_internet.png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon