FITALIES ACADEMY

Doen is ervaren, ervaren is leren,

leren is openstaan voor mogelijkheden.

ONLINETRAINGEN

Ik bied diverse online-trainingen aan:

  • Werken aan je vitaliteit (K11781)

  • Aromatherapie de Basis (K11778)

  • Aromatherapie de Verdieping (K11779)

  • Aromatherapie voor therapeuten & coaches (K11780)

 

De meeste trainingen zijn voor iedereen toegankelijk m.u.v. "aromatherapie voor therapeuten en coaches". Daarnaast zijn alle trainingen geaccrediteerd door de KTNO.

De trainingen zijn vanuit huis te volgen, op een moment dat jij tijd hebt. Daarnaast kun je ook altijd weer even iets terugkijken. In ieder onlinetraining zit een groot deel theorie, maar ze zijn zeker ook praktisch van aard. Bij de trainingen van Aromatherapie laat ik ook echt zien hoe je bepaalde producten zonder chemicaliën kunt maken en bij de training: werken aan je vitaliteit zit een werkboek met praktische opdrachten. 

Wil je meer weten over de prijs en inhoud van deze trainingen? Ga dan naar de Fitalies Academy met onderstaande knop of via www.Academy.Fitalies.nl Je kunt dan op de betreffende training klikken om meer te weet te komen. Je zit dan natuurlijk nog nergens aan vast. Ga echt even kijken, want er zit vast een interessante onlinetraining voor jou bij.

GRATIS

Ben je klaar met het feit dat je weinig energie hebt? Weet niemand waar al die vage klachten vandaan komen? Je kunt hier zelf al heel veel aan doen! Download mijn  '10 tips voor meer vitaliteit'. Het zijn korte tips om je te inspireren kleine stappen te gaan zetten naar meer energie en minder 'stress' in je lijf. Voor die vage klachten, zou ik een keer een afspraak bij mij maken. Samen zoeken we uit wat jouw lichaam jou wil zeggen.Wil je meer weten en ook de uitleg waarom? Volg dan mijn onlinetraining: werken aan je vitaliteit.