FITALIES

Luister naar je hart, want dat klopt

ANNELIES EN FITALIES

Mijn lichaam schreeuwde, maar ik begreep het niet.

 

In oktober 2013 kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Dat dit verstrekkende gevolgen had wist ik toen nog niet. Later kwamen er allerlei vervelende klachten bij zoals pijnaanvallen in meerdere gewrichten. Mijn darmen werkten ook niet optimaal door een waslijst aan voedselallergieën en mijn energieniveau was nul. Ik weet even niet hoeveel artsen ik in die eerste jaren heb gezien. Telkens gaf ik aan dat het was begonnen met een burn-out, maar dat had er niets mee te maken volgens de artsen. Ze bekeken me alleen maar op een klein medisch deel. Niemand behandelde mij als één geheel. Zo ging dit een paar jaar door en van alle medicatie werd mijn energieniveau ook niet beter. Ik was mentaal, emotioneel en fysiek volledig uit balans. Mijn lichaam schreeuwde, maar ik begreep het niet. Ik hoorde het wel, maar kon het niet vertalen.

 

Gelukkig kwamen er enkele fantastische mensen op mijn pad vanuit het natuurgeneeskundige circuit. Zij hebben mij geleerd de signalen van mijn lichaam te begrijpen en zij keken wél naar mij als één geheel. Ik leerde niet alleen mijn lichaam begrijpen, maar ik ben ook bijna van al mijn klachten af (voedselintoleranties, reuma, Lyme). Na jaren kwam ik weer in balans. Hierdoor besefte ik, dat ik toch iets heel anders wilde gaan doen, dan dat ik tot nu toe deed. Ik wil mensen gaan helpen die hun lichaam ook niet begrijpen. Na 20 jaar in het onderwijs te hebben gezeten, ben ik een compleet nieuwe weg ingeslagen. Ik ben volop gaan studeren en genoot van alle nieuwe stof en de weg naar mijn eigen praktijk Fitalies.

BOEKEN TIPS

Ik houd enorm van lezen. In mijn vrije tijd lees ik graag spannende boeken, maar ik lees ook erg graag boeken op het gebied van Leefstijl, Aromatherapie en Voeding. Aan het begin van iedere maand zal ik in mijn blogs een boekentip geven. Mijn boekentip van deze maand is: Van klacht naar kans van Juriaan Galavazi. Juriaan Galavazi is huisarts en heeft een hele duidelijke visie op klachten. De reguliere geneeskunde is en blijft de basis in zijn praktijk, maar hij biedt de mogelijkheid om breder naar klachten te kijken. Hij sluit helemaal aan bij mijn visie, waarbij je leert luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Echt een aanrader dit boek!

FITALIES

 

 

 

Wethouder Feskensstraat 15

4873 HG, Etten-Leur

06 1033 7482

KVK nummer: 74119516

Prestatiecode 24513: lichaamsgerichte psychotherapie

AGB praktijk 90066099 AGB zorgverlener 90106869

CAT: CM1952-28-02-19 (level 3)

Klik HIER voor de Privacyverklaring Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden GAT

Klik HIER voor informatie over de behandelovereenkomst

Fotografie: Ester Jacobs - No Layers Photography 

© 2019 - Fitalies

cat_complementair_2020_internet.png
gat_schild_2020_internet.png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon