GRATIS

Wil jij van je vage klachten af en meer energie?

smartmockups_kaz19li1.jpg

GRATIS TIPS

Ben je klaar met het feit dat je weinig energie hebt? Weet niemand waar al die vage klachten vandaan komen? Je kunt hier zelf al heel veel aan doen! Download mijn  '10 tips voor meer vitaliteit'. Het zijn korte tips om je te inspireren kleine stappen te gaan zetten naar meer energie en minder 'stress' in je lijf. Voor die vage klachten, zou ik een keer een afspraak bij mij maken. Samen zoeken we uit wat jouw lichaam jou wil zeggen.Wil je meer weten en ook de uitleg waarom? Volg dan mijn onlinetraining: werken aan je vitaliteit.

GRATIS WIST JE DAT

Ook zo gefascineerd door de wonderlijke werking van etherische oliën? Je kunt ze inzetten op zowel fysiek als mentaal niveau. Voor mij ging er een wereld open. Meer weten? Download gratis mijn 10 'geheimen' over etherische olie.  

 

 

GRATIS FILMPJE MET MIJN VERHAAL

Zelf heb ik ook jaren gekend waarin ik geen energie had. De trap op lopen was al teveel, laat staan een leuke moeder zijn voor mijn kinderen. Nu heb ik weer volop energie. Bekijk hier mijn gratis filmpje met mijn verhaal (7,30 min).

FOLDER VOOR BEDRIJVEN

Deze folder is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties. Fitalies wil graag meewerken aan duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

 

 

 

 

ONLINETRAINGEN

Kijk ook zeker even bij Fitalies Academy voor het aanbod​ van mijn onlinetrainingen. Deze trainingen dragen allemaal bij aan een gezondere leefstijl. Sommige trainingen zijn ook goed in te zetten voor medewerkers binnen bedrijven.

FITALIES

 

 

 

Wethouder Feskensstraat 15

4873 HG, Etten-Leur

06 1033 7482

KVK nummer: 74119516

Prestatiecode 24513: lichaamsgerichte psychotherapie

AGB praktijk 90066099 AGB zorgverlener 90106869

CAT: CM1952-28-02-19 (level 3)

Klik HIER voor de Privacyverklaring Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden GAT

Klik HIER voor informatie over de behandelovereenkomst

Fotografie: Ester Jacobs - No Layers Photography 

© 2019 - Fitalies

cat_complementair_2020_internet.png
gat_schild_2020_internet.png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon