HEALY

PRODUCT VOOR HET HELE GEZIN

HEALY

De Healy is een klein apparaatje wat trillingen en frequenties meet en stuurt naar je lichaam. Het is een medisch device, goedgekeurd en gecertificeerd. De officiele tekst luidt: "Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen". Andere behandelgebieden mogen officieel niet vernoemd worden omdat deze nooit zijn onderzocht op zijn werking. Gelukkig lopen er nog veel onderzoeken, dus zullen er in de toekomst meerdere claims bij gaan komen.

Je lichaam bestaat uit energie. Energie geeft een bepaalde trilling. Als je ergens in je lichaam uit balans bent, heb je daar een lage trilling. Een lage trilling kan zorgen voor pijn, stress, sombere gevoelens, allergieën etc. De healy kan deze energie opmeten en bijsturen. Door middel van frequenties (trillingen) die het apparaatje uitzendt naar jouw lichaam, zorgt het ervoor dat de lage trilling wordt verhoogd. Dit gebeurt door de celmembramen in je lichaam meer in beweging te zetten, waardoor er meer beweging en zuurstof komt tussen de organen onderling. Hierdoor komt je lichaam weer in de flow. En ga je je fitter, beter en gezonder voelen. 

healy 3-9.png

Bij de volgende probleemgebieden/klachten kun je de Healy inzetten: 

* Stress/burnout: voor meer rust, balans en focus

* Vermoeidheid: voor meer energie en balans 

* Angst/depressie 

* Allergieen 

* Boosten van je immuunsysteem en bij griep (Corona) 

* Rug/nek en spierklachten 

* Fibromyalgie/gewrichtsklachten 

* Overprikkeling/hooggevoeligheid 

* Disbalans in organen (buik, maag, nieren, longen etc) 

* Hartklachten 

* Schildklierschommelingen/uitgeputte bijnieren


* Apathie/gevoelloosheid 

* Huidveroudering/ wondgenezing/acne/littekens 

* Verbetering van spiermassa en uithoudingsvermogen 

* Detox/verwijderen van gif uit je lichaam 

* Bescherming tegen straling (5G) 

* Hormonale schommeling/opvliegers/overgang

* Meridianen verstoring 

* Slaapproblemen/moeite met inslapen

TOEPASSINGEN

page-9fb4ea0c-526d-464f-8702-c7782bf8185

Afbeelding van de 11 programma's m.b.t. slaap, zoals je ziet in de Healy app op je telefoon 

De Healy is beschikbaar in 4 uitvoeringen. Ze werken met polsbandjes, oorclips en kleefelektroden die verbonden worden met je lichaam. Je kiest een programma uit op je telefoon (via de app die je installeert als je de Healy thuis ontvangt). Je kiest daarbij een programma wat direct aansluit op jouw klacht of dat wat je nodig hebt. De Healy gaat vervolgens microfrequenties uitzenden via je zenuwcellen richting je cellen. Hierdoor wordt de trilling op de behandelgebieden verhoogd. De intensiteit van de frequenties kun je naar behoefte aanpassen. De verschillende programma's, hebben verschillende duur van zenden.

 

€ 1.013,76

Nu voor €503,36

€ 1.522,16

Nu voor €1.013,76

€ 2.538,97

Nu voor €1.522,16

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en verzendkosten.

Deze prijsactie is geldig t/m 31 mei 2021

€ 503,36

1. Healy GOLD

Hier zit het basisprogramma op, de Golden Circle. 

Dit programma zorgt voor energie, balans, ontspanning en loslaten. 

Ook zit hierbij ontgifting, vertering, nieren en innerlijke rust. 

En een zelf te kiezen extra programma.

 

2. Healy Holistic Health 

Deze bevat de Golden Circle van de Healy Gold en heeft verder nog programma’s voor pijn/psyche (depressie, migraine, angst), immuunsysteem, allergieeen, hormonen, menstruatie, menopauze, organen, longen, schildklier, gewrichten, welzijn, nieren, milt, lever, lymfesysteem.

 

3. Healy Holistic Healty plus

Deze bevat de programma’s van 1 en 2 en is uitgebreid met programma’s om te ondersteunen bij leren (focus), fitness (spierversterking en blessures), beauty (huidveroudering, nagels, haar, wondgenezing, acne), chakra healing, bescherming tegen straling etc.

 

4. Healy Resonance

Deze bevat alles van 1 t/m 3 en is uitgebreid met een meetprogramma: Deze Healy meet wat je nodig hebt en kan daarop behandelen. 
Hiervoor gebruikt de Resonance Bach bloesem, homeopathie, aminozuren, edelstenen, I-ching en Schlusslerzouten via trilling. 

Ook kan deze Healy je aura lezen en behandelen daar waar nodig.

 

Kijk goed voor jezelf waar jouw behoeftes liggen. 

Met de Healy Gold (basisversie) kom je al een heel eind. 

Heb je echter acute of langdurige klachten dan is het misschien wijzer om te kiezen voor een andere, uitgebreidere versie. Hulp nodig met je keuze? Download hier het overzicht welke Healy editie, welke programma's hebben. Je mag ook altijd contact met me zoeken, want ik help je graag.

healy_logo.png

MEER INFORMATIE

Bezoek de officiële website: https://www.healyworld.net/nl/

Download de folder: Healy folder

Download het overzicht van welke onderdelen er in de programma.s zitten: Programma's

Als je goed wil zien hoe de Healy werkt en waarom het zo'n bijzonder apparaatje is dat zelfs op spiritueel niveau behandelt, kijk dan dit youtube filmpje. https://www.youtube.com/watch?v=UN3eVHnxB8c (invloed healy op bloed).

Je kunt in mijn praktijk Fitalies een Healy huren of eventueel via mij een Healy kopen. Healy's zijn alleen via distributeurs te koop en niet in winkels. Wil je het een keer ervaren? Maak een afspraak of zoek contact via de mail. Ik laat je graag alles zien.

Healy kopen via mij? Dat kan met onderstaande link. Je zult er geen spijt van gaan krijgen!

Niet tevreden?

Dan mag je de Healy binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Healy-World_Member-Logo_S-300x107-2.png

TRILLING OF FREQUENTIES

Alles in het lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. Wanneer deze frequenties verstoord worden, ontstaat er disbalans in ons lichaam en vermindert de functie van een cel, weefsel, orgaan of wat er dan ook verstoord is. Het menselijk en dierlijk lichaam zit zeer slim in elkaar. Wanneer iets niet helemaal 100% functioneert, heeft het lichaam allerlei manieren om het slecht werkende deel te compenseren. Zo probeert het lichaam balans en harmonie te behouden. Een lichaam is dus prima in staat om disbalans te compenseren, alleen kost dat erg veel energie en levert het stress op voor je lijf. Kortdurende stress is geen probleem, maar als stress lange tijd aanhoudt, dan ondervind je er last van. Denk aan lage weerstand, vage pijnen, vreemde kwaaltjes, allergieën, slecht slapen etc. 

 

De Healy frequentieprogramma’s helpen het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio. Wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook. Dit kun je oplossen door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, waardoor de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt. Je lichaam past de verstoorde frequentie aan aan het optimale signaal en reset zichzelf als het ware. Resultaat? Je lichaam pakt de optimale frequentie op en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

 

Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.