Sensitherapie

IMG_5482.JPG

Heeft u weinig energie? Probeer eens sensitherapie! Deze vorm van therapie is niet alleen toe te passen bij vermoeidheidsklachten of burn-outklachten. Het kan ook heilzaam werken bij hoofdpijn, overgangsklachten, darmproblemen, verhoogd gevoeligheid (HSP) of voedselallergieën. Met Sensitherapie help ik mensen met zowel lichamelijke als emotionele klachten waarbij de focus ligt op het behandelen van de mens in zijn totaliteit. Bij de behandeling maak ik gebruik van verschillende bestaande therapieën uit de natuurgeneeskunde. Hiermee stimuleer ik het zelfherstellende vermogen van uw lichaam. Eerst meet ik met behulp van een biosensor uw energieveld waarmee ik beeld kan krijgen van wat uw lichaam en geest nodig hebben om in balans te komen. Door mijn kennis en kunde van verschillende therapeutische technieken kan ik in één consult makkelijk overschakelen naar diverse behandelmethodes. Hierdoor komt u sneller weer in balans. Kom in actie en breng de balans in uw lichaam terug! Maak direct een afspraak.

Sensitherapie brengt de oorzaken van uw klachten in kaart

Bent u op zoek naar een doelgerichte therapie? En een behandeling die snel resultaat geeft? Dan kan sensitherapie goed bij u passen. Hiermee haal ik namelijk de oorzaak van uw klachten naar boven die zijn opgeslagen in uw onderbewustzijn. Daardoor krijgt u de regie over uw eigen leven terug. Stapje voor stapje zal uw energieniveau stijgen en nemen de klachten af. Daarbij leert u om beter grenzen aan te geven en te luisteren naar uw eigen lichaam. U begrijpt de signalen van uw lichaam beter en weet wat er achter zit. Als vitaliteitscoach vind ik het belangrijk om u als één geheel te behandelen. Aan dit principe wordt ook veel waarde gehecht in sensitherapie. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact op!

Elke behandeling is uniek bij Sensitherapie

Heeft u vage klachten die u niet begrijpt? Of voelt u zich laag in energieniveau? Sensitherapie kan voor veel verschillende klachten worden ingezet. Toch is elke behandeling weer uniek en ziet er dus voor ieder persoon verschillend uit. Uw lichaam vertelt mij welke handelingen ik moet uitvoeren zodat u weer in balans kunt komen. Het kan dus ook zo zijn, dat aromatherapie of access bars wordt ingezet of dat er geadviseerd wordt om tijdelijk bepaalde supplementen te gaan slikken (ik ben ook orthomoleculair adviseur). Ook is het mogelijk om deze vorm van therapie preventief in te zetten. Hierdoor voorkomt u die burn-out of migraine aanval. Heeft u een specifieke klacht een weet u niet of deze te behandelen is met sensitherapie? Neem vrijblijvend contact op!

Geen energie? Probeer

eens Sensitherapie!

FITALIES

 

 

 

Info@fitalies.nl

Wethouder Feskensstraat 15

4873 HG, Etten-Leur

06 1033 7482

KVK nummer: 74119516

BTW nummer: NL001677757B56

Prestatiecode 24513: lichaamsgerichte psychotherapie

AGB praktijk 90066099 AGB zorgverlener 90106869

CAT: CM1952-28-02-19 (level 3)

Klik HIER voor de Privacyverklaring Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden GAT

Klik HIER voor informatie over de behandelovereenkomst 

© 2019 - Fitalies

cat_complementair_2020_internet.png
gat_schild_2020_internet.png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon