BEGINNEN MET EEN STARTERKIT 

A DROP OF NATURE

STARTERKIT

De naam zegt het al. Met deze kit maak je een goede start als je aan de slag wil met etherische oliën. De meest verkochte starterkit is die met de Dewdrop diffuser. In deze kit zit het volgende:

 

  • Dewdrop Diffuser van hoogwaardig medisch plastic waarmee je de oliën op een veilige manier koud kunt vernevelen, waardoor ze ook hun therapeutische waarde behouden.

  • 10 van de meest gebruikte etherische oliën van Young Living in flesjes van 5ml*: 

Lavender, Lemon, Orange, Copaiba, Frankincense, Peppermint, Thieves, Panaway, Purification, RC, Digize, StressAway ​

  • 2 zakjes Ningxia Red, een superfood drank

  • 10 kleine flesjes van 1 ml om olie in te doen en 1 roller dop die op elk flesje past

  • Een productgids waarin alle producten van Young Living staan

 

Het mooie van de starterkit is dat er een complete selectie oliën in zit, die je ook weer met elkaar kunt combineren in het maken van diverse diffuser blends, maar ook in bijvoorbeeld rollertjes of crèmes. Met deze oliën kun je thuis al écht aan de slag!* De inhoud van de Starterkit kan soms afwijken. Dit heeft te maken met de voorraadbewaking en artikelen die soms moeilijk te leveren zijn. 

KOSTEN STARTERKIT

 Het mooie van de starterkit is dat er een complete selectie oliën in zit, die je ook weer met elkaar kunt combineren in het maken van diverse diffuser blends, maar ook in bijvoorbeeld rollertjes of crèmes. Met deze oliën kun je thuis al écht aan de slag!

 

De Premium Starterkit met Dewdrop diffuser kost €184,00 (incl. BTW en incl. verzending). Als je alles los bestelt, dan betaal je rond de €260. Het is veel geld. Ik had zelf ook een paar weken nodig voordat ik het echt ging doen. Spijt heb ik zeker nooit gehad, want ik zag meteen wat het met me deed en ook in mijn gezin.  Met deze starterkit kun je zeker goed van start.

Het enige dat je dan nog mist is een goede dragersolie waarmee je de etherische olie verdund. voor raad ik een fles basisolie V6 aan (236 ml voor €26,00). Dit is een olie, waarmee je de etherische oliën kunt verdunnen. In mijn praktijk werk ik ook met V6 omdat dit een mix is van verschillende natuurlijke oliën, die na het aanbrengen niet vettig aanvoelt, je goed mee kunt masseren, de huid voedt en die geen vlekken op kleding achter laat. De starterkit samen met de V6 kost totaal €210,00 (incl. btw en incl. verzendkosten). Schaf je de V6 basisolie (dragersolie) samen met de starterkit aan, dan kom je boven een bepaald bedrag en krijg je nog een extra gratis product van Young Living (vaak een extra olie en is elke maand anders).

 

Nog meer gratis bij aanschaf starterkit via Fitalies:

  • Gratis toegang tot de onlinetraining: aromatherapie de basis (t.w.v. €47,-), zodat je ook echt weet hoe je de oliën op een veilige en verantwoorde manier kunt inzetten. Hoe je veilig kunt smeren, verdunnen en innemen

  • Gratis e-book : starten met oliën uit de starterskit. Hierin worden alle oliën uit de starterkit besproken.

  • Gratis recepten boekje om zelf producten te maken zonder chemicaliën

  • Gratis toegang tot de besloten facebookgroep: OlieWelZijn waarin we elkaar verder helpen met vragen en ervaringen.

  • Persoonlijke begeleiding van mij.

IMG_2515.JPG

Wil je andere producten of etherische oliën van Young Living bestellen, dan kan dit via mij. Ik heb een kleine voorraad van de hardlopers in mijn praktijk. Het kan eventueel ook via: www.myyl.com/fitalies