ONLINETRAININGEN

Leer iets nieuws vanuit huis in jouw tempo

ONLINETRAINGEN

Ik bied diverse onlinetrainingen aan op het gebied van leefstijl en aromatherapie. De meeste trainingen zijn voor iedereen toegankelijk m.u.v. "aromatherapie voor therapeuten en coaches".

 

De trainingen zijn vanuit huis te volgen, op een moment dat jij tijd hebt. Daarnaast kun je ook altijd weer even iets terugkijken. In ieder onlinetraining zit een groot deel theorie, maar ze zijn zeker ook praktisch van aard. Bij de trainingen van Aromatherapie laat ik ook echt zien hoe je bepaalde producten zonder chemicaliën kunt maken. 

Onlinetrainingen die ik aanbied zijn:

  • Aromatherapie de Basis

  • Aromatherapie de Verdieping

  • Aromatherapie voor therapeuten en coaches

  • Werken aan je vitaliteit

Wil je meer informatie over de inhoud? Ga dan even naar de Fitalies Academy met onderstaande knop of via www.Academy.Fitalies.nl Je kunt dan op de betreffende training klikken om meer te weet te komen. Je zit dan natuurlijk nog nergens aan vast. Ga echt even kijken, want er zit vast een interessante onlinetraining voor jou tussen

AROMATHERAPIE VOOR MEER BALANS EN MINDER STRESS

Onlinetraining Aromatherapie de basis heeft als doel:

  • kennismaking met etherische oliën

  • zelfstandig kunnen beginnen met gebruik etherische oliën

  • veilig kunnen werken met allerlei verschillende oliën

  • Nu tijdelijk van €97 naar €47

Deze onlinetraining is voor iedereen geschikt. Ook als je nog geen etherische oliën in huis hebt en ook als je er nog helemaal niets vanaf weet. 

 

 

 

In deze online training ga je aan de slag met je leefstijl, wat uiteindelijk leidt tot meer energie, meer rust in je hoofd en je lijf en een vitaler leven. Jij bepaalt zelf hoeveel je uit deze training haalt. Het is niet gewoon kennis vergaren. Nee. je moet echt de wil hebben om aan de slag te gaan met de opdrachten uit het werkboek, die je er natuurlijk gratis bij krijgt. Je gaat uiteindelijk een plan voor jezelf maken, waarin je telkens kleine stappen gaat zetten. Je wilt tenslotte een blijvend resultaat. Neem de leiding en ga (preventief) werken aan je vitaliteit. Ook jij kunt dit en ook jij bent dit waard!

Deze onlinetraining: werken aan je vitaliteit, is voor iedereen geschikt die (preventief) aan zijn leefstijl en vitaliteit wil werken. Prijs is €247. Ook een geschikte training om je werknemers aan te bieden!

WERKEN AAN JE  VITALITEIT

FITALIES

 

 

 

Wethouder Feskensstraat 15

4873 HG, Etten-Leur

06 1033 7482

KVK nummer: 74119516

Prestatiecode 24513: lichaamsgerichte psychotherapie

AGB praktijk 90066099 AGB zorgverlener 90106869

CAT: CM1952-28-02-19 (level 3)

Klik HIER voor de Privacyverklaring Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden GAT

Klik HIER voor informatie over de behandelovereenkomst

Fotografie: Ester Jacobs - No Layers Photography 

© 2019 - Fitalies

cat_complementair_2020_internet.png
gat_schild_2020_internet.png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon