Vitaliteitscoach

dame in gras.jpg

Vitaliteitscoach brengt de balans weer terug in uw lichaam

Heeft u het idee dat u bent vervreemd van wie u eigenlijk bent? Heeft u geen energie en bent u eigenlijk altijd moe? Als vitaliteitscoach behandel en coach u jou graag om uit te vinden wat de oorzaak van uw klachten zijn. Hierdoor komt u erachter wat uw lichaam u duidelijk wil maken. Zo leert u om weer te luisteren naar uw lichaam en kunt u weer emoties ervaren. Als gevolg hiervan zal uw lichaam efficiënter werken en een hoger zelf herstellend vermogen hebben. Mijn missie als vitaliteitscoach is, dat u weer de regie terugkrijgt over uw eigen leven en lichaam. Dat wil zeggen dat u emotioneel, mentaal en fysiek weer in balans komt. Neem de leiding over uw eigen gezondheid en maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Coaching én behandeling bij de vitaliteitscoach

Een vitaliteitscoach die coacht én behandelt: dat is kenmerkend voor mijn werkwijze. Zodra u een eerste afspraak bij mij heeft neem ik eerst uitgebreid de tijd om naar uw verhaal te luisteren. Dit is de reden waarom sessies bij mij tussen de 60 en 90 minuten duren. Hierin gaan we samen op zoek naar de oorzaken van uw klachten. De gesprekken kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Zo zullen we de ene keer met elkaar in gesprek gaan en krijgt u een opdracht van mij mee en een andere keer gaf ik een behandeling. Soms kies ik er ook voor om te gaan wandelen en vindt de coaching dus in de buitenlucht plaats. Het is geheel afhankelijk van waar u en uw lijf op dat moment behoefte aan hebben. Zo zet ik regelmatig sensitherapie in om emotionele en fysieke klachten te behandelen. Wilt u meer weten over mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op via info@fitalites.nl of bel mij even op 06 10033 7482.

Vitaliteitscoach biedt KTNO-geaccrediteerde

trainingen aan

Naast coaching bied ik als vitaliteitscoach ook online KTNO-geaccrediteerde trainingen aan. Wilt u meer leren over krachtige oliën uit de natuur? Wilt u meer mentale rust en meer energie in je lijf? Dan zit er ongetwijfeld een interessante online training voor u bij, want de trainingen gaan over aromatherapie en vitaliteit. Theorie en praktijk worden op een natuurlijke manier met elkaar afgewisseld. U hoeft nog geen voorkennis te hebben dus de trainingen zijn geschikt voor iedereen. Nadat u de training heeft afgerond, ontvangt u een certificaat van deelname. Bekijk het aanbod op de Fitalies Academy en start gelijk met het opdoen van nieuwe kennis!

FITALIES

 

 

 

Info@fitalies.nl

Wethouder Feskensstraat 15

4873 HG, Etten-Leur

06 1033 7482

KVK nummer: 74119516

BTW nummer: NL001677757B56

Prestatiecode 24513: lichaamsgerichte psychotherapie

AGB praktijk 90066099 AGB zorgverlener 90106869

CAT: CM1952-28-02-19 (level 3)

Klik HIER voor de Privacyverklaring Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden GAT

Klik HIER voor informatie over de behandelovereenkomst 

© 2019 - Fitalies

cat_complementair_2020_internet.png
gat_schild_2020_internet.png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon