WORKSHOPS

Wil jij meer rust in je hart, hoofd en lijf?

WORKSHOPS

Ik geef diverse workshops op het gebied van leefstijl en etherische oliën. De meeste workshops zijn voor iedereen toegankelijk m.u.v. "werken met etherische oliën voor therapeuten en coaches".

 

De workshops zijn los van elkaar te volgen en de volgorde maakt niet uit (mocht je er meer willen volgen). In ieder workshop zit een deel theorie, maar ze zijn vooral praktisch van aard. Doen is ervaren, ervaren is leren, leren is openstaan voor mogelijkheden.

De workshops zijn allemaal ook op locatie of bij iemand thuis te geven. Lijkt het je leuk om dit met een paar vrienden/vriendinnen te doen? Laat het me even weten, want dan zoeken we samen naar een datum.

 

Wil je weten wanneer de workshops staan gepland of wil je meer informatie, lees dan hieronder verder.

Workshop 1: Kennismaking met aromatherapie

In één dagdeel krijg je uitgelegd wat etherische oliën zijn en hoe je ze kunt gebruiken ter ondersteuning van je weerstand, nachtrust en meer. Het is een theoretische workshop, waarbij we natuurlijk wel gaan ruiken en proeven! Na deze workshop ben jij net zo enthousiast over de mogelijkheden met etherische oliën als ik! Na afloop ga je naar huis met een eigen gemaakt rollertje.

Groepsgrootte 8-16 personen. Tijd: 9.30-11.30 uur

Kosten: €25,00 incl thee, koffie en rollertje.

Data: woe 18 maart / woe 8 april / ma 11 mei /vrij 19 juni

Workshop 2: leren werken met een biosensor

In deze workshop leer ik je hoe je zelf kunt werken met een biosensor (zie foto hierboven). Je kunt de biosensor na deze workshop gaan inzetten om thuis zelf dingen te testen. Welke voedingsmiddelen zijn goed of minder goed voor mij? Of welke etherische olie heb ik nodig? Heb ik bepaalde supplementen nodig? Met de biosensor test je eigenlijk energie. In deze workshop leer ik je de techniek om met de biosensor te kunnen werken. Praktijk en theorie worden afgewisseld. 

Groepsgrootte  4-8 personen. Tijd: 9.00-12.00 uur

Kosten: € 137,00 incl thee en koffie, cursusmateriaal en biosensor (€75,-)

Data: woe 15 april / vrij 29 mei / woe 24 juni

Workshop 3: moeders met gevoelige kinderen

Deze workshop heb ik speciaal ontwikkeld voor moeders met hooggevoelige kinderen. We gaan bespreken wat hooggevoeligheid precies is en we delen onze ervaringen. Onderwerpen die aanbod komen zijn: hoe kunnen we etherische oliën inzetten? Hoe kunnen we edelstenen inzetten? En daarnaast praktische oefeningen vanuit Sensitherapie. Allemaal met het doel onze hooggevoelige kinderen (en jezelf) te kunnen helpen en begeleiden.

Groepsgrootte 4-6 personen. Tijd: 9.30-15.00

Kosten: €270 incl een starterspakket of €97 zonder starterspakket

Inbegrepen bij beide: E-book Aromatherapie de basis (t.w.v. €37,-), remedie (t.w.v. €15,-), cursusmateriaal, koffie en thee. Lunch is niet inbegrepen.

Ook inbegrepen bij starterspakket (t.w.v. €210): 12 etherische oliën van 5 ml, diffuser, fles dragersolie, rollertjes. Mijn aanbeveling is de optie te kiezen met starterspakket, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Data: vrij 8 mei / vrij 12 juni

Workshop 4: etherische oliën voor therapeuten en coaches

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor therapeuten en coaches, die graag etherische oliën willen implementeren bij hun behandeling of coaching. De workshop duurt een dag (9.30-15.00 uur). In deze dag komt er een stuk theorie aanbod (over etherische olie, reflexpunten en in balans brengen), maar we gaan ook praktisch aan de slag en op elkaar oefenen. Daarnaast zullen we ook zelf een paar producten maken op basis van etherische oliën en krijg je de recepten mee.

Groepsgrootte 4-6 personen. Tijd: 9.30-15.00 uur.

Kosten: €270 incl een starterspakket met diffuser,12 etherische oliën (t.w.v. circa €210), fles dragersolie, E-book Aromatherapie de basis (t.w.v. €37,-), koffie en thee. Lunch is niet inbegrepen.

Data: vrij 27 maart / vrij 15 mei

5. E-book aromatherapie de basis

In dit E-book wordt de basis gelegd om zelf aan de slag te gaan met aromatherapie. De theorie sluit aan bij de 12 oliën uit de starterskit van Young Living. Ook krijg je uitleg over het gebruik van de olien en de diffuser, over de geschiedenis, de werking en de veiligheid, enkele recepten om eigen producten te maken. Een compleet boekwerk van 90 pagina's, waarmee je direct aan de slag kunt.

Kosten: €37,00 Bij afname van een starterskit van Young Living via Fitalies is dit E-book gratis.Interesse? Mail me voor de informatie, het E-book en/of de aanschaf van een starterskit (t.w.v. €210,-).

FITALIES

 

 

 

Wethouder Feskensstraat 15

4873 HG, Etten-Leur

06 1033 7482

KVK nummer: 74119516

Prestatiecode 24513: lichaamsgerichte psychotherapie

AGB praktijk 90066099 AGB zorgverlener 90106869

CAT: CM1952-28-02-19 (level 3)

Klik HIER voor de Privacyverklaring Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden Fitalies

Klik HIER voor de Algemene voorwaarden GAT

Klik HIER voor informatie over de behandelovereenkomst

Fotografie: Ester Jacobs - No Layers Photography 

© 2019 - Fitalies

cat_complementair_2020_internet.png
gat_schild_2020_internet.png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon